Naši apartmani

Dobrodošli u

Smješteni u Crikvenici, jednom od turističkih bisera Primorsko-goranske županije, naši apartmani omogućit će vam idealan odmor na Jadranskom moru.

Apartmani imaju besplatan WIFI te potpuno opremljen dnevni boravak.

Sve naše jedinice su klimatizirane tako da vam je boravak što ugodniji.

Apartmani su opremljeni vrhunskom opremom, među kojima je i TV ravnog ekrana.

Sve jedinice imaju pogled na more koje je udaljeno svega nekoliko metara.

O apartmanima


Iz apartmana se pruža pogled na more i na luku, a prekrasne plaže udaljene su tek nekoliko minuta. Posjetite plažu Kaštel, šljunčanu plažu u samom centru Crikvenice, ili plažu Podvorska, plažu na kojoj možete uživati sa svojim četveronožnim ljubimcem, a koja je 2013. dobila i nagradu kao najbolja plaža za ljubimce na Jadranu.

Prošetajte do centra grada, koji je udaljen tek 5 minuta hoda, posjetite lokalnu ribarnicu ili uživajte u lokalnim specijalitetima i raznim manifestacijama.

U našem objektu nudimo privatni smještaj u četiri moderno opremljena i uređena apartmana kapaciteta 4 do 6 osoba (ovisno o odabranom apartmanu). Svi apartmani su klimatizirani i opremljeni svim sadržajima kako bi vaš odmor prošao bezbrižno. Svaki apartman posjeduje terasu ili balkon s kojeg možete uživati u jutarnjoj kavi ili romantičnom zalasku sunca. Posjeduju i privatan parking, smješten odmah ispred apartmana. Ljubimci su dozvoljeni, uz prethodnu najavu.